Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Indian Carrot Dessert
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 mittelcarrots finely grated
4 Tassemilk
2/3 Tasseraisins
1/3 Tassesugar
30 Grammbutter
 Tiny pinch saffron powder
die Zubereitung:

Combine carrots and milk in a pan, bring to boil, reduce heat, simmer 30 minutes or until milk is reduced by half. Add sugar, raisins, butter and saffron, cook for about 10 minutes, stirring occasionally, until raisins are plump. Spoon into serving dishes, serve warm or cold sprinkled with shelled pistachio nuts if desired.

Tnt & Compiled by Imran C. (who prefers this served cold)


Anmerkungen zum Rezept:
keine