Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 mittel | carrots finely grated |
4 Tasse | milk |
2/3 Tasse | raisins |
1/3 Tasse | sugar |
30 Gramm | butter |
| Tiny pinch saffron powder |
Combine carrots and milk in a pan, bring to boil, reduce heat, simmer 30 minutes or until milk is reduced by half. Add sugar, raisins, butter and saffron, cook for about 10 minutes, stirring occasionally, until raisins are plump. Spoon into serving dishes, serve warm or cold sprinkled with shelled pistachio nuts if desired.
Tnt & Compiled by Imran C. (who prefers this served cold)
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |