Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Alabama Chocolate-Pecan Jumbo Christmas Fudge
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 TasseChocolate wafer crumbs
1/3 TasseButter melted
1/2 Tassebutter softened
3/4 Tassebrown sugar
egg
12 x ca. 30 gSemisweet chocolate morsels; melted
2 Teelöffelcoffee instant
1 Teelöffelvanilla extract
1/2 Tasseflour
1 TassePecans coarsely chopped
 Whipped cream, sweetened
 Chocolate syrup
 Maraschino cherries with stems
 mint sprigs
die Zubereitung:

Combine chocolate wafer crumbs and 1/3 cup melted butter; firmly press on bottom and sides of a 9-inch tart pan or pieplate. Bake at 350F for 6 to 8 minutes.

Cream 1/2 cup softened butter; gradually add brown sugar with the electric mixer at medium speed until blended. Add the eggs, one at a time, beating after each addition. Stir in the melted chocolate, instant coffee granules, vanilla extract, flour and chopped pecans. Pour into the prepared crust. Bake e at 375F for 25 minutes. Remove from oven and cool completely on a rack.

Before serving, pipe sweetened whipped cream on each piece and drizzle with chocolate syrup. Garnish with cherries and/or mint if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine