Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Safe Eggnog from The American Egg Board
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
1/4 Tassesugar
1/4 TeelöffelSalt optional
1 ca. 1 Litermilk divided
1 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

In a large saucepan, beat together eggs, sugar and salt, if desired. Stir in 2 cups of the milk. Cook over low heat stirring constantly, until mixture is thick enough to coat a metal spoon with a thin film and reaches 160 degrees F. Remove from heat. Stir in remaining 2 cups of milk and vanilla. Cover and refrigerate until thoroughly chilled, several hours or overnight. Just before serving, pour into bowl or pitcher. Serve immediately.

Mm Format; Jeannie Allen


Anmerkungen zum Rezept:
keine