Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Instant potato baked chicken
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 grossBoneless skinless chicken br
3/4 TasseInstant potato buds
3/4 Tasseparmesan
1 Esslöffelsalt
1 Esslöffelpepper
egg beaten
2 Esslöffelbutter
4 Esslöffelpeanut oil
die Zubereitung:

and pepper in a bowl. Dry chicken and dip in beaten eggs. Slightly drain and coat thickly with the cheese and potato mixture. Melt butter and oil in a glass dish that will not crowd the chicken. Place chicken, meat side down, in dish. Cook in a 375 degree oven for 17 minutes, turn chicken and cook an additional 17 minutes or until golden brown. Don't overcook.

Recipe servings may be doubled or tripled, just adjust Ingredients. If using dark meat chicken pieces, increase cooking time to 20 minutes each side. Left over dry mixture may be saved in a covered jar in the cupboard and reused later on pork chops or potatoes. Excellent on both.

Servings...: 2


Anmerkungen zum Rezept:
keine