Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 | Matzos |
2 gross | eggs |
| salt |
| black pepper freshly ground |
2 Esslöffel | Chicken fat; pareve margarine or butter |
| Cinnamon; cinnamon-sugar, honey or maple |
| Syrup |
Break the matzos and submerge under boiling hot water for 15 minutes. Drain and squeeze dry. Add the eggs and salt and pepper to taste. Taking tablespoons of batter at a time, fry in the hot fat (if you like larger pancakes, use more batter each time.) When brown on one side, turn and fry on the other side. Serve with cinnamon, cinnamon-sugar, honey, maple syrup or even catsup!
turn and toss, rather like scrambled eggs, until browned all over. Can be meat, dairy or pareve, depending on what you use to fry it.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |