Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rainbow Sherbet Dessert
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassewhipping cream
3 Esslöffelsugar powdered
1 Teelöffelvanilla extract
12 Coconut macaroons, crushed
 And toasted
3/4 Tassepecans chopped, toasted
2 1/2 TasseRaspberry sherbet, softened
2 1/2 TasseLime sherbet, softened
2 1/2 TasseOrange sherbet, softened
 Strawberry halves
die Zubereitung:

New Year's. Whip cream until frothy; add sugar and vanilla, beating until soft peaks form. Fold in macaroons and pecans. Spread half of mixture into a 9-inch springform pan; freeze. Spread a layer of each sherbet over whipped cream mixture, allowing each layer to freeze before spreading next layer. Top with remaining whipped cream mixture. Cover and freeze. Remove from pan, and place on serving plate. Garnish with strawberries. Yield: 12 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine