Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
#772388 lebanese mashed potatoes with meat
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 grossPotatoes, boiled
2 Esslöffelbutter
1/2 Tassemilk
1 TeelöffelSaltFILLING:
Onion chopped
1/2 x ca. 450 gLamb meat
1/4 Tassepine nuts
1 kleinCan mushrooms, chopped
1 Teelöffelsalt
1 TeelöffelAllspiceTOPPING:
2 EsslöffelButter, cut in sm. pieces
 bread crumbs
die Zubereitung:

Preparation : Mash potatoes with butter, salt, and milk. Prepare filling. Fry meat with seasonings. Add onions. Add pine nuts and mushrooms. Fry well. Spread 1/2 of potato mixture in bottom of greased pan. Spread filling over. Cover with remaining potatoes. Dot with butter. Sprinkle with bread crumbs. Bake at 250 degrees for 25 minutes. Cut in squares to serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine