Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nancy's Apple Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseButter or margarine, softened
1 Tassesugar
1 TeelöffelBaking soda
1 Esslöffellemon juice
eggs
2 Teelöffelvanilla
2 Tasseflour
1/4 Teelöffelsalt
1 1/2 TasseApples, peeled, coarsely chopped
Crumb Mixture
1 Teelöffelcinnamon
2 Esslöffelsugar
2 Esslöffelflour
2 EsslöffelCold butter or margarine
die Zubereitung:

Cream butter and sugar together. In a separate bowl, dissolve soda in lemon juice. Mix in eggs and vanilla. Beat butter mixture and egg mixture together. Add flour and salt. Do not over mix. Gently fold in apples. Mix crumb ingredients, cutting in butter to get a coarse crumb texture. Spoon 1/2 of batter into greased stoneware loaf pan. Sprinkle with 1/2 crumb mixture. Spoon in remaining batter and sprinkle with remaining crumb mixture. Press crumbs gently into surface of batter. Bake at 375 degrees for 1 hour 15 minutes or until a cake tester inserted in center comes out clean. Cool slightly in pan. Remove bread from pan and cool completely on cooling rack. Yield: 1 loaf.


Anmerkungen zum Rezept:
keine