Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pad Preaw Wan Moo
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Sopit Merrell HKRT62B
1 TassePork tenderloin; thinly sliced
Cloves garlic finely chopped
Small white onion; sliced
Bell pepper; center removed sliced bite sized
1/2 TasseChunky pineapple
Cucumber; peeled, center re moved & sliced bite sized
Small fresh tomato; sliced bite sized
1/2 Teelöffelsoy sauce
Green onion; cut into 1" pieces
1 Teelöffelsugar
1/2 TeelöffelFish sauce nam pla
1/2 Teelöffelwhite vinegar
1/8 TeelöffelMsg; Optional
1/2 TeelöffelCornstarch; disolved in 1/4 cup water
4 1/2 Esslöffelvegetable oil
 cooked rice hot
die Zubereitung:

(Thai Sweet and Sour Pork)

In a wok, cook pork and garlic in hot oil for 3 to 4 minutes over medium heat. Add Msg, sugar, fish sauce, and onions. Stir 5 or 6 times, then add the remaining ingredients Except For The Cornstarch Mixture. Continue cooking 3 or 4 minutes longer. Pour in the corn starch mixture. Stir well until all meat and vegetables are coated with light clear starch. Remove from heat. Serve hot over rice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine