Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked Fruit In Parchment
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Ripe pears
Ripe granny smith apples
Ginger snap cookies
2 Esslöffelbutter unsalted
 cinnamon
6 x ca. 30 gBlue cheese
2 Esslöffelhoney
8 Esslöffelwine sweet
die Zubereitung:

Preheat oven to 425.

Peel, halve & core pears & apples. Cut fruit into thick wedges. Cut out 4 large squares of parchment paper. On each piece of parchment pile some pear & apple wedges. Crumble over all the ginger snaps. Dot with butter & sprinkle with cinnamon. Crumble blue cheese over all. Drizzle honey & wine on top. Fold paper together & turn edges over to seal. Place on baking sheet. Bake 8 minutes in regular oven or 3-4 minutes on high in microwave.

Approximately 4-10 minutes.

Per serving (excluding unknown items): 944 Calories; 73g Fat (69% calories from fat); 37g Protein; 39g Carbohydrate; 194mg Cholesterol; 2378mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept:
keine