Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zesty Chicken and Dumplings
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Boneless skinless chicken br
1 1/2 ca. 1 Literwater
1/2 Teelöffelsalt
3 Esslöffelbutter unsalted
1 mittelOnion chopped
20 MilliliterGarlic minced
1 Teelöffelcumin
1/4 Tasseflour
1 1/2 TasseChicken broth; (canned)
4 x ca. 30 gGreen chilies; diced
1/2 TasseHalf-and-half
 salt
8-inch flour tortillas; cut
die Zubereitung:

Cook chicken in water and salt for 45 minutes to 1 hour. Remove and cool. Strain and reserve 1/2 cup broth. When chicken is cool, cut into chunks.

Melt butter in saucepan. Add onion, garlic, and cumin; cook until onion is tender. Stir in flour. Gradually add broth. Cook and stir until thickened and smooth. Add green chilies. Stir in half and half. Season with salt. Add reserved chicken and bring mixture to a simmer. Drop tortillas into simmering chicken mixture. Cover and turn off heat. Let stand, covered, for 15 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine