Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Instant potato flakes |
1/3 Tasse | parmesan grated |
1/2 Teelöffel | celery salt |
1/4 Teelöffel | garlic powdered |
1/4 Tasse | Butter or margarine, melted and cooled |
2 | eggs |
5 Tasse | Veggies, raw, bite size |
| Prepared ranch salad dressing or dip, opt. |
In a small bowl, combine potatoe flakes, cheese, celery salt, garlic and butter. In another bowl, beat eggs. Dip veggies, one at a time, into egg, then in potato mixture - coat well. Place on an ungreased baking sheet. Bake 400F for 20-25 minutes. Serves 6-8. Serve with dressing or dip, if desired.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |