Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | olive oil |
1 Esslöffel | onion chopped |
1 | Peeled whole clove garlic |
28 x ca. 30 g | Italian plum tomatoes, undrained |
| salt |
1/2 Teelöffel | Hot red pepper |
1 Prise | sugar |
In a saucepan heat oil. Add onion and saute until transparent. Then add garlic, tomatoes with their juices, salt, hot pepper, and pinch of sugar. Cook, uncovered, for 20 minutes. Season to taste, and puree in a food mill. Return to the saucepan, add meatballs to reheat them slightly and serve atop your spaghetti.
Food Network, G.P., All Rights Reserved Mc Format by Gail Shermeyer, 4paws@netrax. Net
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |