Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Redwood House Chicken Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseMixed salad greens
1 kleinBoneless half chicken breast
1/2 Tassemushrooms sliced
1 mittelAvacado; diced
1 mitteltomato diced
 Hot Basil dressing
1/4 Tassebutter unsalted
1/4 Tassered wine vinegar
1/2 Tasseoil
2 1/2 MilliliterGarlic minced
1 Teelöffelbasil chopped, fresh
1/4 Teelöffelcapers
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Place the salad greens on a large plate. Slice the cooked chicken breast in 1/2" strips and place in the center of the greens. Arrange the mushrooms, avocadw, and tomato around the chicken. Serve with the hot basil dressing.

Dressing: Melt butter in a saucepan. Add the vinegar, oil, garlic, basil salt and pepper and capers. Heat but do not boil.


Anmerkungen zum Rezept:
keine