Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
French Sables
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebutter softened
1/2 Tassesugar
egg yolk
1 Teelöffelvanilla extract pure
1 Tasseall-purpose flour unbleached
1/4 TeelöffelSalt
egg beaten
 Crystalline sugar -- Chopped
die Zubereitung:

Cream the butter and sugar. Add egg yolk and vanilla and beat thoroughly. Combine flour and salt. Add to the butter mixture and blend until the dough is smooth. On a very lightly floured surface, shape the dough into cylinders about 1 to 2 inches in diameter. Wrap in waxed paper or plastic wrap and chill for at least an hour. Preheat oven to 350 degrees. Brush refrigerated logs with beaten egg and roll in crystalline sugar. With a sharp knife, slice the dough into rounds about 1/3-inch thick. Place 1-inch apart on a parchment covered baking sheet. Bake for about 10 minutes or until the cookies are slightly colored around the edges. Yield: approximately 4 dozen Sables


Anmerkungen zum Rezept:
keine