Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Patacones (Fried Plantains)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Green plantains with no yellow streaks; 1 per serving
 Oil for frying
 Sm Bowl of warm salted water
die Zubereitung:

Peel the plantain by scoring the peel. Slice into thick rounds of 1/2 to 3/4 inch thick. Place about 1/4 to 1/2 inch of oil in your frying pan. Lightly fry the plantains until they just change color, turning them over once. Place in the bowl of salted water to soak while you fry the rest of the plantains. After the plantains have soaked in the salted water, pound them lightly with a meat tenderizer until slightly flattened. Fry again in oil until golden brown. Drain on paper towels and salt to taste.

/Fruit


Anmerkungen zum Rezept:
keine