Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Blueberry Oatmeal Breakfast Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/3 TasseFlour; (up to half may be whole wheat)
3/4 Tasseoats quick-cooking
1/3 TasseSugar or substitute
2 Teelöffelbaking powder
1/4 Teelöffelsalt
3/4 TasseSoy milk
1/4 TasseApple sauce
2 Esslöffelcornstarch
1 TasseFrozen blueberries; (or fresh if you have them)
2/5
die Zubereitung:

Preheat oven to 400 degrees F. In medium mixing bowl, combine flour, oats, sugar, baking powder and salt. In another bowl, combine soy milk, applesauce and cornstarch. Pour this wet mixture into the dry mixture all at once. Stir until just moistened (batter will be lumpy). Fold in the blueberries, spoon batter into a non-stick 8 x 8 baking pan. Bake 20 - 25 minutes, cool on rack 5 - 10 minutes, serve warm. ***Even though this is called breakfast cake, it is very yummy at any time of the day. Moist and chewy!!!

Serves: 9 Squares - calories per square 143; fat .7g; carbs 31.9; protein

by MM_Buster v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept:
keine