Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Farmhouse bar-b-que muffins
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Tube (10oz.) refrigerated
 Buttermilk biscuits
1 x ca. 450 gchuck ground
1/2 Tasseketchup
3 Esslöffelbrown sugar
1 Esslöffelcider vinegar
1/2 Teelöffelchilli powder
1 Tassecheese shredded
die Zubereitung:

Seperate into 10 bisquits and flatten into 5-inch circles. Press each into the bottom and sides of a greased muffin cup; set aside. Brown the beef in a frying pan and drain well. In a small bowl, mix the ketchup, sugar, vinegar and chili powder, stirring to mix well. Add to meat and mix well. Divide the meat mixture among the cups, using about 1/4 cup for each. Sprinkle with the cheese. Bake at 375 or 18 to 20 minutes or until golden brown. Cool 5 minutes before removing from tin.


Anmerkungen zum Rezept:
keine