Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Papaya, pepper relish (rubey)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gPapayas -- washed
6 x ca. 30 gGreen bell pepper -- seeds
 And stem
 Removed
6 x ca. 30 gRed bell pepper -- seeds and
 Stem
 Removed
1 1/2 x ca. 30 gJalapenos -- seeds removed
1 1/2 x ca. 30 ggreen onions minced
1/2 TeelöffelLime zest -- minced
2 Esslöffellime juice fresh
1/2 Teelöffelsalt
 pepper ground
die Zubereitung:

Counts: 2 papayas, 1 each bell peppers, 2 jalapenos, 4 green onions. Halve papayas, remove seeds and peel. Cut papaya into 1/2-inch dice; cut bell peppers into 1/4-inch dice. Mince jalapenos. Mix all ingredients together in large bowl. Serve over grilled fish on top of smashed potatoes. Makes 4 cups. Serves 6 -- Per serving: Cal: 62 ..... Grams of Pro: 1 .....of Carb:

Rights Reserved

substituted for green bell pepper; jarred, roasted red peppers can be substituted for fresh -- improvise with this; it is hard to go wrong. Just be sure to make a lot. This relish provides a welcome color accent, but it also contributes needed carbohydrates. Recipe By


Anmerkungen zum Rezept:
keine