Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Crumb crust |
2 Tasse | Fine vanilla wafer or |
| graham cracker crumbs |
6 Esslöffel | Butter melted |
1/4 Tasse | Sugar filling |
12 x ca. 30 g | cream cheese softened |
2/3 Tasse | sugar |
3 | eggs |
1 Dose | Cheddar cheese soup |
2 Esslöffel | lemon juice |
1 Teelöffel | lemon rind grated |
1 Teelöffel | vanilla extract |
1/4 Teelöffel | Almond extract topping |
1 Tasse | sour cream |
1/4 Tasse | sugar |
1 Teelöffel | lemon rind grated |
1 Teelöffel | vanilla extract |
Crust: Combine crumbs, butter and sugar. Press firmly into 9 inch pie plate, chill. Filling: With electric beater, beat cream cheese until smooth. Add sugar and eggs alternately. Blen in 1 cup soup, lemon juice, rind and flavourings. Pour into chilled pie crust. Bake at 350 degrees for 50 minutes. Topping: Blend sour cream, remaining soup, sugar, lemon rind and vanilla.
Spread on pie, bake 5 minutes more. Cool; chill. Top with prepared fruit pie filling.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |