Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Orange-ginger pork roast
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Teelöffelmustard dried
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelwhite pepper
1/2 Teelöffelginger ground
3-4 pound boneless pork loin roast (double loin, rolled and tied
Glaze
1 TasseOrange marmalade
1/4 Tassecorn syrup light
2 Esslöffellemon juice
1/2 Teelöffelmustard dry
1/2 TeelöffelGround giner
die Zubereitung:

Combine dry mustard, salt, white pepper, and ground ginger; mix well and rub into roast. Place roast on rack in a shallow roasting pan. Insert meat thermometer so bulb is in center of thickest part of roast.

Cook, uncolvered, in a 325-degree oven for 35-40 minutes per pound or till meat thermometer registers 170 degrees, basting with glaze every 10 minutes during the last 30 minutes of cooking time. Let roast stand 10 minutes before carving to allow juices to set.

For Glaze: In a medium saucepan combine orange marmalade, corn syrup, lemon juice, dry mustard and ground ginger. Cook over medium heat for 5 minutes, stirring frequently.


Anmerkungen zum Rezept:
keine