Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Macgyver's (Richard Dean Anderson) Guacamole
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 grossAvocadoes
 salt
2 EsslöffelÑ
3 EsslöffelFresh lemon or lime
 Juice
1/2 TeelöffelGround coriander or
1 Esslöffelcoriander fresh, chopped
Green chiles; canned
 : rinsed
 : or
 : green chiles (ja
 : serrano) or few drops
 tabasco to taste
 : chopped or minced -- hot
die Zubereitung:

Cut avacado in half and remove pits. Peel or scoop out pulp. Mash with fork; blend in lemon juice. Season to taste with salt and coriander. Add chopped chiles. Serve with tortilla chips as dip or as topping for tacos, quesadillas, or enchiladas. Note: If desired, add few drops pressed fresh garlic and/or 2 tbsps. Grated minced onion; garnish with 1 small ripe tomato, peeled and chopped. Makes about 1 2/3 cups. Formatted by Mary Wilson, BWVB02B.


Anmerkungen zum Rezept:
keine