Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fedelini Pasta with Butter and Hard Grating Cheese
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gDried fedelini
2 Esslöffelchicken broth
4 Esslöffelbutter softened
1/3 TasseAged hard cheese, grated Parmesan, Pecorino or Romano
 Monterey Jack cheese
 salt
 black pepper freshly ground
die Zubereitung:

In a large pot bring salted water to a boil. Add the fedelini cook for about 8 minutes or until "al dente". Meanwhile, in a saucepan bring the broth to a simmer and then take off heat. Whip in the butter and season to taste with salt and pepper. Drain the pasta, transfer to a serving plate and toss with the buttered broth and grated cheese and lots of freshly ground black pepper.

Food Network, G.P., All Rights Reserved


Anmerkungen zum Rezept:
keine