Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Yogurt bran muffins
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 Tasseall-purpose flour
1 1/4 TasseNatural bran
3/4 TassePacked brown
 sugar
1 Esslöffelbaking powder
1 TeelöffelBaking soda
1/4 TeelöffelEach cinnamon
 And salt
1 TasseChopped dried
 Apricots
1 TasseLow-fat yogurt
1/4 Tassevegetable oil
egg
1 1/2 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

In bowl, combine flour, bran, sugar, baking powder, baking soda, cinnamon and salt. Reserve 2 tbsp (25 mL) apricots; stir remaining apricots into bowl. Whisk together yogurt, oil, egg and vanilla; stir into flour mixture just until combined. Spoon into lightly greased deep muffin tins, filling three-quarters full; press reserved apricots into tops. Bake in 375 degree F (190 degrees C) oven for 20 to 25 minutes or until golden and firm to the touch.

Per serving: about 190 calories, 4 g protein, 6 g fat, 33 g carbohydrate, good source iron.


Anmerkungen zum Rezept:
keine