Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tex-mex chili chicken
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gChicken breast halves cut>>>
 Into pieces.
1 Esslöffelcooking oil
Onion, chopped (med)
Green pepper (small) chopped
Red pepper (small) chopped
Cloves garlic chopped
Boil-in bag, instant rice>>>
 Prepared.
1 PriseTabasco sauce (or to taste)
3/4 TasseJack cheese shredded
1 DoseChili, no beans (15 oz.)
1 DoseStewed tomatoes, Mex. style
die Zubereitung:

In large skillet, saute poultry in oil until no longer pink; set aside. In same skillet, cook onion, peppers, and garlic until tender. Drain. Stir in chili and stewed tomatoes. Add rice and pepper sauce. Arrange chicken on top of mixture. Simmer ten minutes. Top with shredded Jack cheese.


Anmerkungen zum Rezept:
keine