Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tortellini and Spinach Stew
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
9 x ca. 30 gTortellini, cheese-filled fresh, uncooked
2 TasseSpinach leaves ; packed
2 mittelTomatoes ; or 4 plum tomatoes
2 Esslöffelolive oil
2 TeelöffelGarlic minced
1 TasseChicken broth ; or beef or vegetable
2 EsslöffelFresh basil ; minced, or 1 tsp dri
1/3 TasseAsiago cheese ; grated or parmesan c
 Freshly ground black pepper for garnish
die Zubereitung:

package directions. While tortellini is cooking, remove stems from spinach leaves and set aside. Seed and chop tomatoes and set aside. Heat oil in a large deep skillet over medium high

heat. Add garlic and cook for 1 minute. Add broth and boil gently, uncovered, for 5 minutes. Add spinach, tomato, and basil and heat through

just until spinach wilts. Drain tortellini and add to skillet. Cook for 1 minute or until hot. Sprinkle with cheese and serve with pepper.


Anmerkungen zum Rezept:
keine