Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jalapeno cream sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Jalapeno Peppers *
Cloves garlic finely chopped
2 Teelöffelvegetable oil
1/8 Teelöffelsalt
1 Prisepepper
Quick Creme Fraiche
1/3 Tassewhipping cream
2/3 Tassedairy sour cream
die Zubereitung:

* Jalapeno peppers shoud be seeded and finely chopped. You should use no more than 2 depending on how hot you want it. ~- ~- Cook chile(s) and garlic in oil over low heat, stirring frequently, until tender, about 4 minutes. Remove from heat; stir in remaining ingredients including the creme fraiche. Makes about 1 1/4 cups of sauce. Quick Creme Fraiche: Gradually stir whipping cream into sour cream. Cover and refrigerate up to 48 hours.


Anmerkungen zum Rezept:
keine