Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken breasts with rice
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 30 g1 jar (2 1/2 oz) dried beef
Med. stalks celery, chopp
2 Tasserice cooked
2 Esslöffelparsley chopped
1 x ca. 30 gJar (1 oz) pine nuts (opt.)
1 1/2 x ca. 450 g(2 med.) chicken breasts
1/2 Teelöffelsalt seasoned
paprika
1 kleinOnion small, chopped
1 Esslöffelbutter or margarine
Snip Beef Into Small Pieces
die Zubereitung:

* Have the butcher bone and cut each breast in to halves. Onion and margarine in 2-Qt casserole on high (100%) until onion is crisp tender, 3 to 4 minutes. Stir in rice, parsley, and pine nuts.

Arrange chicken breasts skin sides up and thickest parts ot outside on rice mixture. Sprinkle with seasoned salt and paprika. Cover and microwave 5 minutes; turn casserole one half turn. Microwave until chicken is done, 8 to 11 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine