Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1986 Winner Butter Crisps
Zutaten für 60 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 TasseUnsalted butter, at room
 Temperature
1 Tassesugar granulated
egg yolks
1 1/2 Teelöffellemon rind grated
1 1/2 Teelöffellemon juice
1 1/2 TeelöffelCherry liqueur (Kirsch)
1/8 Teelöffelsalt
2 Tasseall-purpose flour
 Colored sugar crystals or
 Plain pearl sugar crystals
die Zubereitung:

1. Beat butter, sugar, egg yolks, lemon rind, lemon juice, cherry liqueur and salt in large mixer bowl. Stir in the flour. Shape into ball; cover and refrigerate for 1 hour.

2. Heat oven to 350 degrees. Roll dough 1/8-inch thick on lightly floured cloth-covered board. Cut into desired shapes. Place on greased baking sheet; sprinkle with sugar crystals. Bake 10 minutes (cookies should not brown). Cool on wire racks.

3. Store in airtight container 2 days to develop flavor. Cookies can be stored in airtight container at room temperature up to 6 weeks or in freezer up to 2 months.

Recipe from Debbie Vanni of Libertyville, Illinois. From the Chicago Tribune annual Food Guide Holiday Cookie Contest December 4, 1986


Anmerkungen zum Rezept:
keine