Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Acorn Squash Corn Bread Dressing
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelAcorn squash
3 EsslöffelButter (divided use)
12 ScheibeStale white bread,
 Ends trimmed
(8x8-inch) pan of cooked
 Corn bread
Red or green delicious
 apples peeled
 And chopped
1 mittelonion
Stalks celery, strings
 Removed, and
 Cut in %-inch dices
1 1/2 Teelöffelthyme
1 Esslöffelsage
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
eggs beaten
2 3/4 TasseLow~sodium chicken broth
 Nonstick cooking spray
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 F. Slice acorn squash in half, dot with 1 tablespoon butter and bake for 40 minutes. Cool, remove skin, chop into 1/2 inch cubes. In mixing bowl, coarsely crumble stale bread and mix with crumbled corn bread. Mix in apples and raisins. Melt remaining butter in heavy skillet; add onions and celery. Saute until tender. Add to crumbs. Mix in thyme, sage, salt, pepper and squash. Add beaten eggs and chick- en broth. Mix well. Spray a casserole dish with cooking spray. Spread mix- ture evenly in dish. Bake 45 minutes. Makes 12 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine