Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Aioli
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Thick slice French bread
 milk
cloves garlic
Egg yolks
1/8 Teelöffelsalt
1 Tasseolive oil
1 Esslöffelwater boiling
 lemon juice
die Zubereitung:

I find a recipe in my Encyclopedia of Cooking by JoAnna Morris for aioli. Here it is: Remove the crusts from bread and soak in milk.

Squeeze dry. Place in large mortar with garlic & mash with pestle until a fine paste. Add the yolks & salt & mash in. Drop by drop pound in olive oil. When the sauce becomes thick; the remaining oil may be beaten in. Thin with water & lemon juice to taste.


Anmerkungen zum Rezept:
keine