Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Alaska Omelette
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
105 GrammCanned pink Alaska salmon drained and flaked
eggs
2 EsslöffelSour cream or fromage frais
1/2 TeelöffelFreshly chopped tarragon
 salt
 white pepper
7 Grammbutter or margarine
die Zubereitung:

Drain the can of salmon and set aside.

Beat together the eggs, cream or fromage frais and tarragon. Season lightly. Melt the butter in a non-stick or omelette pan. Pour in the eggs and cook over a moderate heat until the base is set. While the base is setting, pre-heat a moderate grill. Arrange the canned salmon over the soft top of the omelette. Place the pan under the grill until omelette is set. Loosen the omelette in the pan and carefully fold in half: Slide the omelette onto a serving plate garnished with salad.

Serves 1. Approx. 415 kcals per serving

permission from Alaska Seafood Marketing Institute Meal-Master compatible recipe format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine