Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Albondigas Soup with Turkey
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Soup Base
64 x ca. 30 gchicken broth
16 x ca. 30 gwater
1 Teelöffelparsley
Bayleaf
1 Teelöffelbasil
1 TeelöffelCajun Seasoning
1 EsslöffelGebhardt's Chili Powder
1 Teelöffelcoriander
cloves garlic minced
Chicken Bouillon Cube
4 mittelCarrot chopped
1 mittelOnion chopped
1 EsslöffelMinced Dry Onions
4 mittelPotato; Diced, unpeeled
1/3 BundCilantro; Tops Only, Chopped
Whole Tomatoes; Chopped
1 Dose(14 1/2 Oz) Merxican Stewed Tomatoes
Meatballs
eggs whole
2 x ca. 450 gturkey ground
1/3 Tasserice Uncooked
1 Teelöffelgarlic powdered
die Zubereitung:

In a large pot, combine broth, water & next 12 ingredients.(Parsley through potatoes.) Bring to boil, simmer 40 minutes.To make meatballs, combine turkey, eggs, rice & garlic powder, then shape into 1 inch balls. Add meat balls, one at a time, to boiling broth. Boil for 30 minutes after last ball has been dropped in broth. Add tomatoes, cilantro and additional seasoning if necessary. Simmer 8-10 minutes. Salt & pepper to taste.

County Sun. The use of ground turkey and low fat chicken broth make it much lower in fat than the usual albondigas. Jeannine Lutz


Anmerkungen zum Rezept:
keine