Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Aloha Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tassebuttermilk
2 Tassewhole wheat flour
1 Tassebread flour
1 Teelöffelsalt
1 1/2 Esslöffelbutter or margarine
3 Esslöffelsugar
1/4 TeelöffelBaking soda
8 x ca. 30 gCan of crushed pineapple,
 Well-drained
1/3 Tassecoconut flakes
1 1/2 Teelöffeldry yeast active
die Zubereitung:

Place all ingredients in bread pan, select light crust setting and press start. 1-1/2 lb. Loaf. After the baking cycle ends, remove bread from pan, place on rack and allow to cool for 1 hour before slicing. Note: for Welbilt/Dak machines, use 2 ts yeast for Panasonic/Nat'l. Machines, use 3 ts yeast Deb's notes: Substituted 3 tb of buttermilk *powder*, 3/4 c plus 1 tb of water, and deleted baking soda in lieu of fresh buttermilk. Worked fine. Rich liked it with creamed clover honey, but he loved it in bread pudding!


Anmerkungen zum Rezept:
keine