Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3/4 Tasse | buttermilk |
2 Tasse | whole wheat flour |
1 Tasse | bread flour |
1 Teelöffel | salt |
1 1/2 Esslöffel | butter or margarine |
3 Esslöffel | sugar |
1/4 Teelöffel | Baking soda |
8 x ca. 30 g | Can of crushed pineapple, |
| Well-drained |
1/3 Tasse | coconut flakes |
1 1/2 Teelöffel | dry yeast active |
Place all ingredients in bread pan, select light crust setting and press start. 1-1/2 lb. Loaf. After the baking cycle ends, remove bread from pan, place on rack and allow to cool for 1 hour before slicing. Note: for Welbilt/Dak machines, use 2 ts yeast for Panasonic/Nat'l. Machines, use 3 ts yeast Deb's notes: Substituted 3 tb of buttermilk *powder*, 3/4 c plus 1 tb of water, and deleted baking soda in lieu of fresh buttermilk. Worked fine. Rich liked it with creamed clover honey, but he loved it in bread pudding!
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |