Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Anai Pachadi
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 kleinButternut squash
chillies green
3 Esslöffelcoconut
1 TeelöffelTamarind paste
1/2 TeelöffelMustard seeds
 Jaggery/sugar
 turmeric to taste
 salt
Seasoning
 Mustard seeds
 Fenugreek
 chilli red
 curry leaves
 oil
die Zubereitung:

Cut squash into inch square and 1/4 inch thick slices. Wash and in about a cup and a half of water, add tamarind paste and sliced squash.

Add turmeric, salt and cook on low heat till done.

Grind coconut, green chillies, 1/2 teaspoon mustard seeds and stir into cooked squash. Can wash out blender and add this water too.

Let mustard seeds splutter in oil, add fenugreek, red chilli, curry leaves and in a couple of minutes pour onto pachadi.

Instead of tamarind paste can use yogurt at the end. Can use cut okra or, okra and eggplant pieces, instead of squash.

U15297@uicvm. Bitnet (Shyamala Parameswaran)


Anmerkungen zum Rezept:
keine