Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Asparagus with Shallots
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gAsparagus
1 Prisesalt
3 TeelöffelFragrant peanut oil or olive
Shallots, peeled and minced
1 Priseparsley finely chopped
die Zubereitung:

Snap off tough ends of asparagus. If asparagus is thick, old or tough, peel bottoms. Add asparagus to pan of boiling salted water. Boil gently until cooked-bright green and tender-but still firm, about 5 to 8 minutes. Remove; drain on towel; put on platter and drizzle with oil, lifting spears to coat.

Sprinkle with shallots and parsley. Salt slightly.


Anmerkungen zum Rezept:
keine