Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Aubergine and Cashews
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 kleinAubergine (eggplant)
 Penne or fusili
1/4 TasseCashews -- broken
8 x ca. 30 gtomatoes canned
4 kleinmushrooms
 Cream -- light
1 Teelöffelcumin
1 Teelöffelgaram masala
1/4 Teelöffelcayenne pepper to taste
1 TeelöffelCoriander ground
1/2 Teelöffelturmeric
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Chop aubergine into 1 and 1/2 cm rings then into 8 or 4 depending on size of auburgine. Heat oil in a large frying pan. Chop mushrooms. Fry aubergine until just soft. Add mushrooms and cashews, continue to fry until mushroms just soften.

Add spices, stir thoroughly. Chop tomatoes and add to mix. Add a bit of tomato puree. Stir well. Drain cooked pasta. Add cream to mix until it's a reasonable consistency. Stir well. Add pasta, mix together until thoroughly coated. Serve with green salad.

Recipe from Richard Alan Drew <rid@aberystwyth. Ac. Uk> Mm by Deeanne


Anmerkungen zum Rezept:
keine