Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Avocado and Shrimp Salad
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelolive oil
2 Esslöffelwhite wine vinegar
 Preferably French
1 Teelöffeldijon mustard
1 x ca. 450 gCooked shrimp -- deveined
 Shelled
 Cubed
1 Tassemayonnaise
2 Esslöffelchilli sauce
1 grosscloves garlic minced
 pepper sauce hot
 salt
 Pepper freshly ground
1 grossAvocado -- ripe
1/2 lemon juice
2 EsslöffelFresh dill -- finely minced
2 EsslöffelFresh chives -- finely Minced
 Dill weed sprigs -- garnish
 Lemon wedges -- garnish
 Avocado slices -- garnish
die Zubereitung:

Whisk together first 3 ingregients until will blended. Add to shrimp, toss thoroughly, cover and marinate.

Meanwhile, whisk mayonaise, chili sauce, garlic, hot pepper sauce, salt and pepper until smooth. Set aside.

Peel, pit, and cube avocado. Sprinkle with lemon juice.

Drain shrimp. Add cubed avocado, dill and chives and toss lightly. Fold in

enough mayonnaise mixture to coat lightly. Taste and adjust seasonings. Cover and chill until ready to serve.

Divide salad among chilled plates and garnish with dill sprigs, lemon wedges

and avocado slices.


Anmerkungen zum Rezept:
keine