Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked Fish with Almond Stuffing
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 1/2 x ca. 450 gWhole bass or red snapper cleaned and washed
1/4 Tasseonion chopped
2 Esslöffelbutter
3 Tassebread crumbs soft
1/2 Tassecelery chopped
1/2 Tassegreen onion chopped
1/2 TasseChopped and toasted almonds
Eggs lightly beaten
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
1 Teelöffeltarragon dried
8 Esslöffelbutter
 Salt and fresh ground pepper
die Zubereitung:

Preheat oven to 400°/ Saute onion in 2 Tablespoons butter until soft Add bread crumbs, celery, green pepper, almonds, eggs, parsley and tarragon and mix well. Stuff cavity of fish with mixture and sew shut. Melt 8 Tablespoons butter, line a large shallow baking dish with foil, and pour a little melted butter over the bottom. Place fish on the foil and sprinkle with salt and pepper. Bake for 1 hour and 15 minutes, basting frequently with remaining melted butter, or until fish flakes easily with a fork. Do not overcook


Anmerkungen zum Rezept:
keine