Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
5 1/2 x ca. 450 g | Whole bass or red snapper cleaned and washed |
1/4 Tasse | onion chopped |
2 Esslöffel | butter |
3 Tasse | bread crumbs soft |
1/2 Tasse | celery chopped |
1/2 Tasse | green onion chopped |
1/2 Tasse | Chopped and toasted almonds |
3 | Eggs lightly beaten |
2 Esslöffel | parsley fresh, chopped |
1 Teelöffel | tarragon dried |
8 Esslöffel | butter |
| Salt and fresh ground pepper |
Preheat oven to 400°/ Saute onion in 2 Tablespoons butter until soft Add bread crumbs, celery, green pepper, almonds, eggs, parsley and tarragon and mix well. Stuff cavity of fish with mixture and sew shut. Melt 8 Tablespoons butter, line a large shallow baking dish with foil, and pour a little melted butter over the bottom. Place fish on the foil and sprinkle with salt and pepper. Bake for 1 hour and 15 minutes, basting frequently with remaining melted butter, or until fish flakes easily with a fork. Do not overcook
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |