Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked Irish Lamb Stew
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 mittelSized peeled red potatoes
4 grossPeeled & quartered onions
4 x ca. 450 gBoneless trimmed (neck or
 Shoulder) lamb cut in 1" Cubes
1/2 x ca. 450 gLean thick sliced diced
 bacon
1 TeelöffelCrumbled thyme
3 Esslöffelparsley minced
 salt
 pepper
3 TasseLamb Stock
Bayleaf
die Zubereitung:

Slice half of the potatoes very thin & layer them on bottom of Dutch oven. Slice onions 1/2" thick & layer half on top of potatoes.

Arrange cubes & bacon over onions & season with thyme, parsley, salt & pepper. Cover with remaining whole potatoes & pour in stock.

Sprinkle top with salt & pepper & bay leaf. Cover with tight fitting lid or foil & place in 350 oven for 2 1/2 hours. Make a day before & refrigerate, remove fat & heat in 350 oven. Remove bay leaf.


Anmerkungen zum Rezept:
keine