Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecued Venison Kabobs
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gVenison steak, 1 1/2 inch thick; cut in cubes
1 x ca. 450 gFresh mushroom caps
1 Tassered wine dry
Green bell peppers, cut in 1 inch piece; parboiled
18 Whole potatoes (egg sized), parboiled
18 Cherry tomatoes
die Zubereitung:

Combine meat, mushrooms & wine in shallow dish. Cover & marinate for 2-3 hours in the refrigerator. Remove meat & mushrooms from marinade. Alternate vegetables & meat on skewers. Grill for 10-15 minutes over medium heat or until degree of doneness is reached.


Anmerkungen zum Rezept:
keine