Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Country Mustard
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelYellow mustard seeds; coarsely ground
1/4 TasseBrown or yellow mustard powder
1/4 Tassewater cold
2 EsslöffelWhite wine vinegar; or cider vinegar
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Instructions: Grind the mustard seeds to the texture you desire. (There is no ``correct'' texture.) Mix the mustard powder and ground seeds with the water. Let sit for 10 minutes. Add the vinegar and salt; blend well. Refrigerate overnight before us ing. Yields about 1 cup

Curing

Olives, Crafting Fresh Goat Cheese and Simple Mustards, Baking Bread and

Growing Herbs, '' by Lynn Alley (Ten Speed Press). San Francisco Chronicle,

4/26/95. Author suggestions using a cheap coffee grinder for spices and seeds.


Anmerkungen zum Rezept:
keine