Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Blackberry Pie (Blackberr
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 3/4 Tassewater cold
3 3/4 TasseJuice Reserved
2 1/4 ca. 1 LiterJuice Reserved
3/4 x ca. 450 gStarch Edible Corn
6 x ca. 450 gFlour Gen Purpose 10LB
5 1/4 x ca. 450 gSugar; Granulated 10 Lb
7 1/2 TasseShortening; 3LB
2 1/4 TeelöffelSalt Table 5LB
14 TeelöffelSalt Table 5LB
die Zubereitung:

Pan: 9-Inch Pie Pan Temperature: 425 F. Oven

1. See Recipe Nos. IG002 And I00100.

2. Drain Blackberries; Reserve Juice For Use In Step 3 And 4 And Blackberries In Step 5.

3. Combine 3 Qt Reserved Juice, Sugar, And Salt, Bring To A Boil.

4. Combine Cornstarch And Reserved Juice, Stir Until Smooth. Add Gradually To Boiling Mixture. Cook At Medium Heat, Stirring Constantly Until Thick And Clear. Remove From Heat.

5. Fold Blackberries Carefully Into Thickened Mixture. Cool Thoroughly.

6. Pour 2 3/4 To 3 Cups Filling Into Each Unbaked Pie Shell. Cover Wtih Top Crust. Seal Edges.

7. Bake 30 To 35 Minutes Or Until Lightly Browned.

8. Cut 8 Wedges Per Pie.

Juice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine