Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Buttery Black Walnut Brittle
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassesugar
1/2 Tassecorn syrup
1/4 Tassewater
1/2 TasseButter (no substitutes)
1 1/2 Tassewalnuts black
1/2 TeelöffelBaking soda
die Zubereitung:

In a saucepan, cook sugar, corn syrup and water until sugar dissolves and mixture comes to a boil. Add butter; cook until mixture reaches 280°F on a candy thermometer. Stir in walnuts; cook until 300°F (hard crack stage). Remove from the heat and stir in baking soda. Spread immediately into a greased 15x10x1-inch baking pan. When cool, break into pieces. Yield; 1 1/4 pounds.


Anmerkungen zum Rezept:
keine