Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cabbage-Pineapple Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseCabbage shredded
1 x ca. 450 gCan unsweetened pineapple;
2 EsslöffelSugar replacement;
1 Prisesalt
1/2 TasseLo-cal whipped topping;
 (prepared)
die Zubereitung:

Combine cabbage and pineapple with juice, sugar replacement and salt. Stir to dissvole sugar replacement. Allow to rest at room temperaturem for 1 1/2 to 2 hours. Drain thoroughly. Fold topping into cabbage mixture. Food Exchange per serving: 1/2 Fruit Exchange Cal: 28

Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept:
keine