Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Caesar Salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
cloves garlic peeled
1/2 TasseOlive or corn oil
eggs
1 mittelHead romaine lettuce, crisp chilled, torn in bite-sized pieces
2 Esslöffelwine vinegar
Lemons, juice only
 salt
 pepper
1 PriseWorcestershire Sauce
8 EsslöffelGrated Romano or Parmesan
1 1/2 TasseToasted croutons
die Zubereitung:

Place garlic cloves in oil in jar and let stand at least 4 hours before preparing salad. When ready to serve, coddle eggs by placing them in simmering, not boiling, water 2 minutes. Remove garlic from oil and add seasoned oil to lettuce in deep salad bowl. Add vinegar, lemon juice and eggs and season to taste with salt and pepper. Add Worcestershire, cheese and croutons. Roll (do not toss) salad until ingredients are well mixed.


Anmerkungen zum Rezept:
keine