Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Bag rice; cooked according to package directions (desired serving amount)
1/4 Tassebutter or margarine
2 Esslöffelall-purpose flour
1 Tassemilk
1 x ca. 450 gBoneless chicken breast; cut into thin strips
1/2 TeelöffelDried tarragon leaves
1 TasseHot cooked peas
Jar (2-oz) diced
Cajun Spice Blend
 Pimientos;drained
1/4 Teelöffelblack pepper ground
1/4 Teelöffelwhite pepper
1/4 TeelöffelRed cayenne pepper
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1/4 Teelöffelpaprika
1/4 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

In small saucepan, over medium-low heat, melt 2 tablespoons butter. Stir in flour; cook for 2 minutes. Slowly add milk and 3/4 tsp Cajun Spice Blend. Cook, stirring constantly, until thickened. Keep warm.

In skillet, over medium-high heat, melt remaining butter. Add chicken, tarragon and remaining Cajun Spice Blend; sauce until chicken is done. Keep warm.

Gently stir together cooked rice, peas and pimientos. Spoon chicken mixture over rice. Serve with prepared sauce.

Cajun Spice Blend: Mix all ingredients.

Nabisco Foods Ad

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept:
keine