Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Caldo Verde
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 x ca. 30 gWhite beans, drained and rin
Cut-up potatoes
1/2 x ca. 450 gDiced smoked ham
1 x ca. 450 gFresh, chopped kale
1/4 x ca. 450 gChorizo, sliced
8 Tassechicken broth
Turnips, peeled and sliced
onion sliced
cloves garlic minced
1/2 Teelöffeloregano
 Salt and black pepper to tas
die Zubereitung:

In a large saucepan, combine chicken broth, chorizo, potatoes, turnips, ham and kale. Bring to a boil, reduce heat and simmer, covered, for 30 minutes. Add beans and adobo or garlic and oregano; simmer, covered, for 10 more minutes, or until potatoes are tender. To put dinner on the table, just add a loaf of crusty bread and a pitcher of vinho verde. This crisp, dry Portuguese wine is perfect with the smoky flavors of Caldo Verde. With luck, there will be leftovers. Caldo Verde is a dish that tastes even better on the 2d day.


Anmerkungen zum Rezept:
keine