Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Crawfish Jambalaya
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Andrea Galliano (XJMK24A)
1/4 x ca. 450 gbutter or margarine
1/2 TasseBell pepper chopped
40 MilliliterGarlic chopped
1 TasseOnion chopped
1/2 Tassecelery chopped
 Crawfish fat
1 x ca. 450 gCrawfish tails
1 Tassegreen onions chopped
2 Esslöffelparsley chopped
 cayenne pepper
4 Tasserice cooked
die Zubereitung:

Saute in margarine the bell pepper, garlic, onion, and celery. Add some of the crawfish fat for flavor. Cook for about 30 minutes over a low fire. Add crawfish tails, green onions, 2 T. chopped parsley, salt, pepper, cayenne pepper , and 4 c. Of cooked rice. I sometimes add a small can of stem and pieces mushrooms. Let this steam for about 5-10 minutes. Add a little margarine or water if too dry. (wrv)


Anmerkungen zum Rezept:
keine