Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Andrea Galliano (XJMK24A) |
1/4 x ca. 450 g | butter or margarine |
1/2 Tasse | Bell pepper chopped |
40 Milliliter | Garlic chopped |
1 Tasse | Onion chopped |
1/2 Tasse | celery chopped |
| Crawfish fat |
1 x ca. 450 g | Crawfish tails |
1 Tasse | green onions chopped |
2 Esslöffel | parsley chopped |
| cayenne pepper |
4 Tasse | rice cooked |
Saute in margarine the bell pepper, garlic, onion, and celery. Add some of the crawfish fat for flavor. Cook for about 30 minutes over a low fire. Add crawfish tails, green onions, 2 T. chopped parsley, salt, pepper, cayenne pepper , and 4 c. Of cooked rice. I sometimes add a small can of stem and pieces mushrooms. Let this steam for about 5-10 minutes. Add a little margarine or water if too dry. (wrv)
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |