Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese and Vegetable Quiche
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 TasseLowfat cottage cheese
8 x ca. 30 gCarton, frozen egg
 Substitute, thawed
1/3 Tasseskim milk
2 Esslöffelbasil chopped, fresh
1/4 Teelöffelpepper ground
1 Esslöffelolive oil
1 1/2 TassePeeled, diced potatoes
1/2 Tassegreen onions sliced
10 x ca. 30 gPackage frozen chopped
 Broccoli, thawed and
 Well drained
1/2 Tassesweet red pepper chopped
 Vegetable cooking spray
die Zubereitung:

Place cottage cheese in container of an electric blender or food processor, top with cover and process until smooth. Add egg substitute, milk, basil and pepper; process until smooth. Set aside. Pour oil in a large nonstick skillet; place of medium heat until hot. Add potatoes and green onions; saute 10 minutes. Add broccoli and red pepper; saute an additional 4 minutes or until vegetables are crisp-tender. Place vegetable mixture in a 10-inch quiche dish that has been coated with cooking spray. Pour egg substitute mixture over vegetables. Bake at 350F for 50 minutes or until set. Let stand 10 minutes before slicing into wedges.


Anmerkungen zum Rezept:
keine